02 juni 2009

Änglar



Er ängel går alltid vid er sida. Ängeln, som ni genast får då när ni föds till ert liv. Den här ängeln tar aldrig avstånd från er. Det är så, att förutom er egen ängel får ni ännu många andra som hjälper er. Alltid när vi ser på er så förstår vi ert behov av hjälp och då sänder vi också vår hjälp i en eller annan form.

Det kan vara en hjälpande hand, ett tröstande ord eller någonting annat sådant som ni kan förstå som en utväg ur er pressade situation. Det kan också vara så mycket mera. Alltid när vi funderar på attsända vår hjälp funderar vi också på hurudan hjälp ni har mest nytta av.

Det här betyder inte att vi kommer endast då ni behöver hjälp. Det finns också annat som vi kommer för att göra och berätta för er.

Då när ni först har blivit som om upplysta och själva upplevt era egna ljusupplevelser, först då har vi lov att vara synliga för er och då kan vi berätta för er om era livs vändpunkter.

Vi menar att vi inte kommer någonsin för att träffa er när ni håller på att vakna, ifall vi kan uttrycka det så. Vi väntar alltid på den stund då ni själva är färdiga att diskutera och leva med oss.

Ord ur boken "Änglarikets nyckel" av Soile Rounio


Änglarna har inte fysiska kroppar och visar sig inte så ofta, men det kan ske och de visar sig då i den ikke-skrämmande form som passar var och én. Oftast kan man märka änglarnas närvaro som vibrationer av kärlek, ett vindpust el. Änglarna förmedlar kärlek till oss alla och vill oss bara väl. De talar inte om för oss vad vi ska göra, de dömmer inte våra handlingar utan vägleder oss och visar oss ofta vägen.
Ärkeänglarna är kraftfulla beskyddare av mänskligheten och de"guardian angels" som vi har med oss.

Ärkeängel Ariel (lioness of God)

Ärkeängel Chamuel (God sees)

Ärkeängel Gabriel (messenger of God)

Ärkeängel Jophiel (beauty of God)

Ärkeängel Metatron (assists the indigo children)

Ärkeängel Michael (he who looks like God)

Ärkeängel Raguel (friend of God)

Ärkeängel Raphael (he who heals)

Ärkeängel Raziel (secrets of God)

Inga kommentarer: